FAQ

FAQ

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: A 133E és a 33-as buszokkal a Hengermalom út megállótól kb. 5 perces sétával, az 1-es villamos Hengermalom út / Szerémi út megállójától kb. 8 perces sétával. Éjszaka a 901-es busz Hengermalom úti megállójától kb. 3 perces sétával.

Asztalfoglalás menete

Ha szeretnél asztalt (vagy eszközt) foglalni, töltsd ki az űrlapot és küldd el nekünk igényedet - erről te is fogsz kapni mailt, tudod ellenőrizni az adatok helyességét. (Kérjük ellenőrizd a spam mappát is).
Az adatok elküldése nem automatikus foglalás, feldolgozása után ismét mailt küldünk a foglalásod megerősítéséről. (Kérjük ellenőrizd a spam mappát is.)

Az adott napra a legkésőbbi érkezési időpont: 21 óra.
Minimum foglalási létszám öt fő.
Asztalfoglalást a tárgynapot megelőző nap 20 óráig lehet beküldeni nekünk.

Sok rendezvénynek adunk otthon és nem szeretnénk, ha később vissza kéne mondanunk a foglalásod egy nálunk rendezett fesztivál miatt, ezért maximum 30 napra előre lehet asztalt foglalni.

Asztalfoglalás kizárólag ezen a rendszeren keresztül történik!
Ha az online felületünkön foglalható helyeink elfogytak, akkor a helyszínen elérhető további szabad ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Bogrács, grill, nyárs

A kertben van lehetőséged sütni és főzni is, amelyhez a szükséges eszközöket kölcsönözheted a Dürer Kerttől. Az ételeket, amelyeket meg szeretnétek főzni/sütni, előre elkészített állapotban kell a helyszínre hoznotok, előkészítő helyiséget ugyanis nem tudunk rendelkezésre bocsájtani.
Asztalfoglalás bogrács bérléssel (12.000 Ft/alkalom, 5 órás intervallumra)
- Az ár a sütéshez/főzéshez szükséges eszközöket, és a bérlési időre elegendő tüzelő anyagot tartalmazza. A szett a következőkből áll: 1 db bogrács (15 liter), 1 db állvány, 1 db fakanál, 1 db merőkanál, tűzifa.tüzelő anyagot tartalmazza.
Asztalfoglalás grill bérléssel (12.000 Ft/alkalom, 5 órás intervallumra)
- Az ár a sütéshez/főzéshez szükséges eszközöket, és a bérlési időre elegendő tüzelő anyagot tartalmazza. A szett a következőkből áll: 1 db széntüzelésű grill (kerek alakú, 45 cm átmérő), 1 db csipesz, faszén & gyújtófolyadék.
Asztalfoglalás nyárson sütéshez (12.000 Ft/alkalom, 5 órás intervallumra)
- Az ár a sütéshez/főzéshez szükséges eszközöket, és a bérlési időre elegendő tüzelő anyagot tartalmazza. A szett a következőkből áll: 10 db fém U végű nyárs, fa nyéllel, tűzifa.

Egy foglaláshoz egy fajta eszköz típust választhattok.

Zálog:
Egy szett záloga bruttó 10,000 Ft (csak készpénzben fizethető).
A bérlés díja és a zálog a bérlés megkezdésénél előre fizetendő.
A zálog a bérlés végeztével maradéktalanul visszajár, amennyiben az eszközök sértetlen, hiánytalan állapotban kerülnek visszaszolgáltatásra.


Evőeszközök:
Kérjük ha tudtok, készüljetek saját evőeszközökkel a környezet megóvása érdekében, de amennyiben szükségetek lenne rá, van lehetőség eldobható evőeszközök vásárlására is. Egy készlet tartalmaz egy tányért és evőeszköz csomagot, illetve szalvétát.
Egy készlet ára: bruttó 200 Ft.

Jegyérvényesítés

A belépőjegyeket a koncertterem bejáratánál érvényesítjük, teljes házas rendezvény esetén a főbejáratnál. A beléptetés meggyorsítása érdekében kérjük készítsd elő az előre megváltott jegyedet (kinyomtatva vagy okostelefonról egyaránt elfogadjuk) vagy a fizetőeszközödet.

18+ policy

16 év alatti vendégeink a koncerteket csak szülői felügyelettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú kíséretében látogathatják. A szülői meghatalmazás a www.dürerkert.com oldaláról, a 'Letölthető anyagok' menüpontból tölthető le.

16-18 év közötti vendégeink előzetesen szülőjük, vagy gondviselőjük által kitöltött szülői nyilatkozattal vehetnek részt a koncerteken. A szülői meghatalmazás a www.dürerkert.com oldaláról, a 'Letölthető anyagok' menüpontból tölthető le.

A kitöltött szülői nyilatkozatokat 30 naptári napig áll módunkban megőrizni.

A Dürer Kert területén 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak.
Az, hogy 23 óráig a koncerten résztvevő 16 év alatti vendégeink elhagyják a Dürer Kert területét, az őket kísérő nagykorú felelőssége. Amennyiben a 18 év alatti vendégünk szülői kísérettel vesz részt az eseményen, úgy a Dürer Kertben való tartózkodása 23 óra után is megengedett.

18 év alatti személyek szeszes italt nem vásárolhatnak, fogyaszthatnak.
A pultoknál való kiszolgálás során a Vendégek életkoruknak hitelt érdemlő okmánnyal történő igazolására szólíthatók fel.

Dohányzás

A Dürer Kert zárt terein belül tilos a dohányzás, csak a külső, szabad területein engedélyezett.
Amennyiben a Dürer Kert zárt terein belül a tiltás ellenére az ott tartózkodó személy dohányzik, vagy a tűzjelző rendszert indokolatlanul működésbe hozza, úgy a Házirend szabályának súlyos megszegése miatt köteles 3000 Euro büntetés megfizetésére.

Ruhatár

A ruhatár használati díja 300 Ft darabonként - a feltüntetett ár tartalmazza az ÁFA-t.
Az ár egyszeri alkalommal való beadásra vonatkozik. Kabátot és táskát csak külön áll módunkban elhelyezni!
A Dürer Kert koncerttermeibe csak 40x30x20 cm méret alatti táskát lehet bevinni, e fölötti méretű csomagot, illetve esernyőt nem csak bevinni tilos, hanem már a belépés után a ruhatárban kell elhelyezni csomagonként.
A ruhatárban elhelyezett tárgyakért, valamint a bennük hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk!

A nyári időszakban ruhatárunk zárva tart.

Biciklitároló

A Dürer Kert bringabarát, ezért a kerthelyiség bejáratánál nagy biciklitárolót találsz.
Kérjük ezeket használd és ne a fához kösd a bringád!

Talált tárgyak

A megtalált vagy leadott tárgyakról érdeklődj a helyszínen a személyzettől, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.
Ezen tárgyakért anyagi felelősséget nem vállalunk.

Pléd, pingpong ütő, csocsó

Plédet és pingpongütőt 2000 forintos kaució ellenében kaphatsz pultosainktól, de lehet játszani saját ütővel is. Pingpong asztal foglalása nem lehetséges.
Csocsóasztalaink 100 Ft-os érmével működnek.

Kutya

A Dürer Kert kutyabarát! A kerthelyiségünkben leültetheted kedvencedet az asztalod mellé, azonban a koncerttermes rendezvényeinkre a kisállatok behozatala nem megengedett.
Megköszönjük, hogy tisztán tartod velünk a kertet, ezért bátran vedd és vidd a kihelyezett kutyás zacskókat! Ha pedig lenéztek a partra, kérjük vezesd a kerti lépcső mellett kutyádat, a tappancs sérülések elkerülése végett.
Amennyiben a Dürer Kert személyzete indokoltnak látja (a behozott háziállat agresszív, a vendégekre, illetve a többi háziállatra, helyi, védett élőlényre veszélyt jelent), úgy adott esetben felszólíthatunk a szájkosár és a póráz használatára, esetleg a Dürer Kert elhagyására.

Gyere biciklivel!

Tele vagyunk tárolókkal

map
Tömegközlekedés
133 | 33 | 901
Hengermalom út / Szerémi út stop
1
Hengermalom út / Szerémi út stop
location
Helyszín
Budapest, Öböl utca 1, 111747°27'36.7"N 19°03'25.8"E
Google Maps megnyitása