#Punk#Hardcore

This Calling, Wishes, Hitori, nís

2024-04-06
20:00
Kisterem
This Calling
A Bridge To Solace, The Idoru, Magma Rise, ex-Alvin, Prosectura, Dzsúdló, Noble Victory, stb...🙂 tagokból alakult, dallamos punkrock/hardcore-ban utazó This Calling, a második nagylemezét mutatja be fiatal, kiváló bandák társaságában. Az azonnal fülbemászó, és ott is maradó összhangzatokért Bödecs Andráson kívül három hölgy háttérvokálja felel.
Wishes
A 2017 óta működő Wishes egy igazi régi sulis metalcore-on és hardcore-on nevelkedetett srácokból álló zenekar Budapestről. A zenéjükben keverik a gyors verséket, dallamos refréneket, kellemesen húzó breakdownokkal, koncertjeiken pedig aktívan toborozzák azokat a kihíváskedvelő lányokat és fiúkat akik szeretik a frusztrációikat pörgőrúgás formájában interpretálni. Műsoruk alatt a régi dalok mellett előadják azokat a tételeket is, amelyekkel nemrégiben stúdióba vonultak.
Hitori
A Hitori egy pest megyei Midwest emo zenekar math rock, pop-punk és hardcorehatásokkal. Két EP-jük jelent meg eddig, "Hitori" és "Vé" címmel.
nís
A nís egy 2017-ben Budapesten alakult négytagú metal banda. Zenéjük valahol a progresszív metál közelében helyezkedik el, de a grunge, a sludge metal, a heavy metal és a post-metal hatásai is gazdagítják a szólamokat. Súlyos riffek és spirituális áramlások közepette egyensúlyozva keresik a saját terüket.
Elérhető jegyek
Early bird - 3000 FT
Elővétel - 3500 FT
Teljes ár - 4500 FT
+ egyéb adminisztrációs / jegykezelési költségek
Vásárlás

Hasonló események