#Hardcore#Punk

The Ocean Front, Headstock, afewyearslater, Wheelbite

2024-06-01
19:00
Kisterem
Szevasztok!
Sok év munka és látszólagos passzivitás után nagy örömmel jelentjük be, hogy elkészültünk elsö nagylemezünkkel, ami a “Catch your breath” címet viseli! Ennek apropóján szeretnénk Titeket meginvitálni június 1-én a Dürer Kert kistermébe, ahol bemutatjuk az új szerzeményeket és az összes régebbi dalunkat is! Az album megjelésének dátumárol még pontosítunk.
Velünk tart az estén a dorogi poppunk- punkrock csapat, a Headstock, akik jópár éve tették utoljára tiszteletüket a nagyvárosban, így éppen ideje ismét egy bulinak! A srácok a megszokott slágerek mellett, ha igazak a pletykák, új dalokkal is készülnek! Mehet majd az együtt éneklés és a tánc, aki volt már koncertükön tudja, hogy jó buli lesz, aki esetleg nem, annak meg itt az idö!
Emellett megosztjuk a színpadot édestestvéreinkkel, az afewyearslater zenekarral, akikkel több mindent éltünk át mint mások 50 év házasság alatt se. Valószínüleg a legtöbben ismeriket öket, aki esetleg nem azoknak írjuk, hogy a jóképü fiatalemberek a punkrock egy karcosabb, de dallamos oldalát ragadják meg és rengeteg prime bulival és kilométerrel a hátuk mögött a magyar dallamos punk egyik sarokkövei!
Az estét pedig nyitja a budapesti Wheelbite, akik klasszikus 80’s feelingü skatepunk/hcpunkot nyomnak, ahogy azt kell! Energikus produkcióra számithatunk ez alapján, stílusba illő csapat!
Elérhető jegyek
Early bird - 2500 FT
Limitált elővétel - 3000 FT
Normál - 4000 FT
+ egyéb adminisztrációs / jegykezelési költségek
Vásárlás

Hasonló események