#Metál

NEEDLESS - XX. JUBILEUM, VEXOVOID (IT), KOBOLD (RS), CRYPTIC REMAINS

2024-04-27
19:00
Kisterem
Az Insane Hellride Entertainment és a Dürer Kert bemutatja: "NEEDLESS XX. Jubileum"!
Hazánk egyik legkiemelkedőbb progresszív extreme metal zenekara, a NEEDLESS idén ünnepli pályafutásának 20. évfordulóját! Ki gondolná, hogy repül az idő?! A 2004-ben alakult zenekar különleges műsorral készül a koncertre, teljes diszkográfián átívelő setlist-el és brutális vendégelőadókkal. A két nemzetközi színtéren is elismert lemezzel rendelkező dánszentmiklósi brigád mesteri módon vegyíti a thrash metal és a death metal tölteteit, melynek egy technikás, progresszív löketet biztosítanak.
Olaszországból érkezik hozzánk a VEXOVOID, hogy fénysebességbe kapcsolva progresszív thrash metal-jukkal megalapozzák az intergalaktikus sci-fi hangulatot. A zenekar olyan hatásokkal variál, mint az amcsi Vektor, a kanadai Voivod, vagy a svájci Coroner. Egy igazi szuperszónikus, riff űrutazásra lehet számítani, ráaadásul először lépnek fel Magyarországon!
Szintén a sebesség oltárán áldoz majd a szerb KOBOLD, és avant-garde thrash metal átkukkal meggyaláznak mindent, ami szent és sérthetetlen. A zenekar egy izgalmas üstöt keverget, aminek a fő alapja a zsigeri thrash, de rengeteg hozzávalóval, hatással ötvözve. Bár Szerbia szomszédos ország, ők sem járnak erre sűrűn.
Az estét a tavaly újraalakult old-school death metal gépezet CRYPTIC REMAINS nyitja, dohos sírkőbontással és technikás, de mocskos riffekkel. A brigád hamarosan érkezik egy single-el, aztán pedig ráfeküdnek az első lemezükre. Ugh!
⸸⸸⸸
🚀 Needless 🇭🇺 ⛧ progressive death/thrash metal
🚀 Vexovoid 🇮🇹 ⛧ progressive thrash metal
🚀 Kobold 🇷🇸 ⛧ avant-garde thrash metal
🚀 Cryptic Remains 🇭🇺 ⛧ old-school technical death metal
Elérhető jegyek
Super early bird - 3500 FT
Early bird - 4000 FT
Kedvezményes elővétel - 5000 FT
A koncert napján - 6000 FT
+ egyéb adminisztrációs / jegykezelési költségek
Vásárlás

Hasonló események