#Kultúra-Életmód

Kraft Sörfesztivál 2024

2024-09-12
16:00
Kert
Hazai és külföldi sörfőzdékkel, illetve hazai sörszaküzletek különlegességeivel ismét KRAFT Sörfesztivál a Dürer Kertben 2024 szeptemberében, továbbá koncertek, élő zene, djk mind a négy napon a fesztivál területén.
A KRAFT Sörfesztivál mindig is a kraft sörös szakma, és a fogyasztók szíve csücske volt. Az összes fontos hazai sörpiaci szereplőt, de emellett külföldi, régiós neveket is felvonultató nagy sörös ünnepély ez, amire az összes sörös kiállító külön készül a aktuálisan legizgalmasabb tételeivel. Egy fizetem-amit-iszok rendszerben működő, laza hangulatú sörünnep tér vissza ismét a Duna partján, ahol mindenki megtalálja a számítását: akár az első IPÁját készül meginni, akár rutinos kraft arc a sokezredik söre után.
Minden este koncertekkel készülünk, napközben és a koncertek után pedig kedvenc szelektoraink pakolják majd a zenét. Meghívjuk a food truckos barátainkat is, akik változatos étel-opciókkal készülnek majd, hogy még jobban essenek azok a sörök. A fesztivál és a koncertek látogatása INGYENES, és bárki részére nyitott! Aki viszont sörözni szeretne, szüksége lesz fesztiválpohárra, és token-ekre (zsetonokra), de a számokról majd később.
A Kraft nevet 2016-ban kezdtük el használni a sörös színtéren. A Kraft nem valaki, vagy valakik ellen foglal állást, a kiemelkedő minőségű kisüzemi sörfőzés védjegyeként tekintünk rá. A Kraft a minőségi sörfogyasztókért van, a minőségi szórakozásért és persze a felelős fogyasztásért! Ezen a fesztiválon pedig a 30 hazai és régiós külföldi sörfőzde sörein túl (amiknél odafigyelünk rá, hogy külföldről mindig a Közép-Kelet-Európai régió jelenlegi és jövőbeni csúcs főzdéi legyenek itt velünk személyesen) még számos sörszaküzlet legjobb tételei is terítéken legyenek, így legalább 300 sörkülönlegességet lehet egyesével kóstolni majd a Dürer Kertben. Olyan söröket, amikre a résztvevő sörfőzdék is aktuálisan a legbüszkébbek, sőt nem ritkán külön erre az alkalomra készülnek el vele, és ide időzítik a sör bemutatóját.
NYITVATARTÁS opening hours
Szeptember 12. csütörtök THU 16 – 01
Szeptember 13. péntek FRI 15 – 02
Szeptember 14. szombat SAT 12 – 02
Szeptember 15. vasárnap SUN 12 – 23
A programváltozás jogát fenntartjuk. A fesztivál alatt megrendezésre kerülő kistermes-nagytermes beltéri Dürer Kertes rendezvények nem képzik szerves részét a Kraft fesztiválnak. A rendezvényen résztvevő vendégek tudomásul veszik, hogy álló- és mozgóképek készülhetnek a fesztivál ideje alatt.

Hasonló események