#Metál

FLESHLESS (CZ), NERVECELL (AE), CRYPTIC REMAINS, GORE THROWER

2024-05-28
19:30
Kisterem
Az Insane Hellride Entertainment és a Dürer Kert bemutatja: INSANE HELLRIDE FEST 2024 WARM-UP PARTY és 5. IHE SZÜLETÉSNAP!
5 éves az Insane Hellride! Első bulink 2019. május 10-én volt a Yes Pubban, ahol a Coldsaw, a Blackmail és a Nucleanus lépett fel. A kezdetek kezdete. Azóta sok mindenen túlvagyunk és úgy érezzük hosszú utat tettünk meg, ami természetesen nélkületek nem valósulhatott volna meg. Ennek örömére ezt az estét választottuk az ünneplésre, illetve az IHF 2024 ott lesz a nyakunkon, így ez egy tökéletes bemelegítő buli lesz a Dürer Kert kistermében!
A nemes alkalomra cseh barátaink, a FLESHLESS látogat el hozzánk, hogy kicsit belenyomják a fejünket a falba. A 93-as már masszívan veterán gyalugépezet grindcore-al kevert death metal/brutal death metal-t gurguláz, amiben finoman kijönnek a stílusok sajátosságai. Nem véletlenül az egyik legnagyobb zászlóvivői a műfajnak Europában. A frontember Vladimir ráadásul több fesztivált is szervez (Nice to Eat You, United In Brutality, Back From The Cemetery).
Másik külföldi vendégzenekarunk még sosem járt nálunk, így egy igazi különlegességet tudunk bedobni a szülinapi zsúrra. A NERVECELL, egy dubai formáció, pár nemzetközi taggal, akik príma thrash/death tolnak az arcba, hihetetlenül profi szinten. Érdemes rájuk hallgatni, mert szétcsapja a dobhártyád rendesen, illetve azért nálunk nem annyira ismertek. Ezen szeretnénk változtatni.
Ha már szülinapozunk, akkor illene az egyik IHE tagnak fellépni, így támad a CRYPTIC REMAINS. A feltámasztott zenekar régi sulis death metallal operál, főleg az USA vonal a zsánerük, abból is a technikásabb megoldások (Necrophagist, Immolation, Morbid Angel feeling). A srácok hamarosan végre jönnek egy single-lel, illetve ősszel megkezdődik az első lemez felvétele.
Igazi lakodalom nem maradhat el a jó öreg GORE THROWER nélkül. A szülinapi lufikat egy kis old school death metal csárdás fogja szétrobbantani az agyaddal együtt! Ők is új anyagon dolgoznak, ami lassan napvilágot fog látni. A bulin is hallható lesz pár új szörnyeteg!
⸸⸸⸸
🎉 Fleshless 🇨🇿 ⛧ brutal death metal/deathgrind
🎉 Nervecell 🇦🇪 ⛧ death/thrash metal
🎉 Cryptic Remains 🇭🇺 ⛧ old school technical death metal
🎉 Gore Thrower 🇭🇺 ⛧ old school death metal
Elérhető jegyek
Early bird - 4000 FT
Kedvezményes elővét - 5500 FT
Helyszíni - 6000 FT
+ egyéb adminisztrációs / jegykezelési költségek
Vásárlás

Hasonló események