#Indie

SOLD OUT! - FELSŐ TÍZEZER - Majd lesz valahogy újrajátszó koncert

2023-09-22
20:00
Kisterem
🎉 5 éves a Majd lesz valahogy 🤷
Az idén 15 éves Dürer Kert kistermében szeptemberben újra eljátsszuk teljes egészében az idén 5. évfordulóját ünneplő Majd lesz valahogy című nagylemezünket! De miért? Egyfelől azért, mert a közönség és a zenekar is nagyon szereti ezt az albumot, ám azóta megjelent két további nagylemezünk, ráadásul volt egy koncertmentes világjárvány is, így a dalok jelentős része az utóbbi időben kipörgött a szettből. Másfelől a 2018-as lemezbemutatón Korándi Dávid már nem játszott, de a tavalyi év óta újra tagja a zenekarnak, így ezért is illő ebben a formában eljátszani ezt a lemezt.
A koncerten a Majd lesz valahogy teljes egészében, az eredeti számsorrendnek megfelelően fog elhangzani, mellette pedig természetesen lesznek majd újabb és régebbi dalok is.
🎸 A sodró gitárzenéjéről, nagyívű refrénjeiről és szeretetteljesen cinikus szövegeiről ismert Felső Tízezer 2015 óta létezik, azóta pedig már négy lemezük jelent meg. A powerpop és az alternatív zene hagyományait ötvöző zenekar szoros kapcsolatot ápol a DIY/csináld magad-mozgalommal is, ami tetten érhető videóklipjeikben, kiadványaikban és koncertjeiken egyaránt. A zenekar 2022-ben bemutatta Elkerülhetetlen című negyedik albumát.
Elérhető jegyek
Early bird - 3000 FT
Elővétel - 3500 FT
Helyszíni ár - 4000 FT
Vásárlás

Hasonló események