#Metál

EXODIKON - CHAOSOPHILIA LEMEZBEMUTATÓ, CHRISTIAN EPIDEMIC, RIVERS ABLAZE, WITCHTHRONE

2024-03-29
19:00
Kisterem
Az Insane Hellride Entertainment és a Dürer Kert bemutatja: "EXODIKON - CHAOSOPHILIA LEMEZBEMUTATÓ"
Az északi dallamvilágot megidéző, de magyar anyanyelvű EXODIKON egy új létsíkot nyitott meg, ugyanis elérkeztek karrierjük második nagylemezéhez. A hazai black/death formáció a káosz oltárán hoz áldozatot a Chaosophilia-ra keresztelt nagylemezével. Extrém disszonancia, lüktető gyorsaság, idegig hatoló melódiák és gyászként zuhanó mély témák kerítik hatalmába a hallgatót. Ha erre készen állsz, az új korong sem fog csalódást okozni!
Az 1996 óta aktív CHRISTIAN EPIDEMIC megkerülhetetlen a hazai extrém metal színtérről. A veterán black/death metal zenekar tavaly új korszakba lépett és visszatért a kómából. Új felállásukkal ezen az estén lépnek fel először Budapesten. Nagy megtiszteltetés részünkről, hogy az este fő különleges vendégeként tudhatjuk őket.
Második különleges vendégünk az estén a RIVERS ABLAZE! A saját szavaikkal élve experimental progressive blackened death metal-t játszanak, hogy ez mit takar? Nehéz lenne szavakba önteni, így mindenképpen érdemes megtapasztalni - olyan élményre számíthattok, mintha a végtelen univerzumba zuhantatok volna, ahol a blastbeat az idő és a 230 bpm a tér. A különleges zenekar, különleges felállással érkezik hozzánk.
Az estét a mosonmagyaróvári WITCHTHRONE, a No Martyr Collective egyik alapköve nyitja, ami egy nem minden napi jelenség, ugyanis bár inspirációit tekintve egy black metal zenekarról van szó, mégis egy modern, újra gondolt köntösben képviselik mindezt.
⸸⸸⸸
🔥 Christian Epidemic 🇭🇺 ⛧ black/death metal
⛧ Budapesti visszatérő koncert ⛧
🔥 Exodikon 🇭🇺 ⛧ black/death metal
⛧ Chaosophilia lemezbemutató koncert ⛧
🔥 Rivers Ablaze 🇭🇺 ⛧ progressive black/death metal
🔥 Witchthrone 🇭🇺 ⛧ black metal
Elérhető jegyek
Super early bird - 2500 FT
Early bird - 3000 FT
Elővétel - 3500 FT
A koncert napján - 4500 FT
+ egyéb adminisztrációs / jegykezelési költségek
Vásárlás

Hasonló események