en
Foglalás
Menu
#Alternatív#Pop

Cataflamingo, A Flirt, Susie & the Pills

2023-03-30
17:00

Esti szakrendelés a Dürerben az Orvosok napján. Március 30-án 19h-tól a Catalflamingo fogadja romantikus delíriumban kezelt betegeit. 20h-tól A Flïrt várja minden szívtörött, lélekszakadt vagy épp túlhevült páciensét egy vényköteles randira. 21h-tól pedig a Susie and the Pills tart csoportterápiát a tánchiányban és énekéhségben szenvedőknek. Időpont foglalása a Tixán vagy a helyszínen érkezési sorrendben.
Kapunyitás: 19:00

★A Cataflamingo egy budapesti alternatív rock kvartett. 2019 óta játszanak együtt ebben a formában, de a zenekar alakulása 2017-re datálható. Eddig 2 EP-jük jelent meg (Ködvirág 2019, #C1AD1E 2020) és már készül a debütáló nagylemezük is. Zenéjükben fellelhető a 90-es és 2000-es évek rock zenéjének elemei modern köntösben. Sok budapesti helyet megjárt zenekar, akik számos tehetségkutatón is eredményesen teljesítettek (Kikeltető, Lemming, Peron). Szövegeik magyarul íródnak.

★A Flirt 2021 őszén alakult a stílusa smokey pop, a magyar nyelvű dalszövegek az összetett hangszereléssel olyan érzéseket adnak át mintha egy első randin lennénk: rengeteg fordulattal, kacérkodással és sejtelmességgel feszítik a húrt a megkönnyebbülésig. 2022 tavaszán megnyertük a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutatót, megjelent az első single a Ragadd Meg, majd egy három tagból álló live session sorozat.

★Susie & the Pills: “Ő a laza gyerek, ő az, aki szabad, ő az, aki az álmaiban benne ragad…” Így kezdődik a self-titled dalunk refrénje, és nem véletlenül: négy barát vagyunk, akik benne ragadtak a gyerekkori álmukban, és alapítottak egy zenekart. A Susie & the Pills 2021. februárja óta létezik jelen felállásunkban és viszonylag ezen rövid idő alatt el is készítettük a Nortyx Hangstúdióban első nagylemezünket 12 dallal, egy stúdióklipet és egy telt házas klubkoncertünk alatt pedig egy koncertklipet is forgattunk. Stílusunkra leginkább az alternatív rock illik, helyenként megfűszerezve punk, grunge és pszichedelikus elemekkel. Felléptünk már sokfelé Budapesten és vidéken is egyaránt, most pedig itt az ideje, hogy bevegyük a Dürer színpadát is!

Elérhető jegyek
Pre-Sale - 2500 FT
Normal - 3000 FT
Vásárlás

Hasonló események