#Metál

SOLD OUT! AWS ÉVZÁRÓ / Vendég: PLASTICOCEAN

2023-12-01
19:30
Nagyterem
Biztos sokatoknak rengeteg emlék villan be amikor valaki a Dürer Kertet emlegeti, ez nálunk sincs másképp. Fiatalságunk rengeteg szép emlékét köszönhetjük neki, sokunk élete első külföldi zenekarát ott látta, ott léptünk fel először nagyobb közönség előtt Budapesten.
Amikor hallottuk, hogy az ikonikus épületet az Ajtósin letarolták, mi sem gondoltuk volna, hogy valaha még átélhetjük újra azt az érzést, amit a klub adott.
Azonban a változás nem a végét jelentette a dolgoknak, hiszen a kezdeti sokk után, megépült az “új Dürer” a budai oldalon, ahol egy minden szempontból megújult, és még nagyobb helyen kezdhetünk el közösen, új emlékeket gyártani.
Tartsatok velünk December 1-én, ahol fél évre elegendő energiát kell berobbantani, hiszen utána már csak májusban találkozunk legközelebb, amikor is elhozzuk nektek az új AWS első nagylemezét.
A jegyértékesítés szerdán indul 10:00 órakor pontban. Legyetek résen, mert limitáltak a kedvezményes jegyek és minél gyorsabban csapsz le rájuk annál kedvezőbb áron tudsz majd velünk tartani.
🕗 Várható menetrend:
19:30 KAPUNYITÁS
20:30 Plasticocean
21:30 AWS
Elérhető jegyek
Early bird - 4500 FT
Kedvezményes elővétel 1. - 6000 FT
Kedvezményes elővétel 2. - 6500 FT
Normál - 7000 FT
Vásárlás

Hasonló események