nagyúr.jpeg

Nagyúr "Szemét" lemezbemutató, Shapat Terror, nís

2022-11-26
19:00
A Nagyúr "Szemét" című lemezének bemutatója a Dürer Kertben.
Vendégek: Shapat Terror, nís
● ● ●
Eljött az idő, hogy a Dereng, a Tej és az Isten Háta Mögött romjain tavaly alakult Nagyúr kiadja első nagylemezét. A lemez címe annyi, hogy "Szemét", erről nincs mit mondanunk, legfeljebb annyit, hogy semmilyen kiadó nem adna ki ilyen című lemezt. Jó, hogy vége a 90-es éveknek, de nem jönnének-e újra el?

• Shapat Terror: A Polly is Dead utáni egri űrt kitölteni hivatott Shapat Terror tökéletesen hozza az elvártat: zenéjükben a súlyos riffek és a dallamos/bömbölős ének szépen egyensúlyba kerül Sohi magyar szövegeivel. A kétlemezes zenekar már lassan két évtizede játsza saját világú rockzenéjét, jó sok grunge és stoner hatással, élőben pedig tarolnak! Zuhanjatok, ti kis rohadékok!

• nís: Máris Viktor Nárcisz és Kleinheincz Zoli már korábban lerakták a névjegyüket: a Dereng, a Bálnalovas és a Doomsday Funk mind saját útjukat járó zenekarok voltak. Nos, a nís ugyanezt az utat járja: az alapvetően progresszív zenekar a grungetól a sludgeig mindenből merít, a művészi dalszövegek és a dallamvilág mindenkit elvisznek egy mélyűri utazásra.

• Időpont: 2022.11.26.
• Helyszín: Dürer Kert
• Jegyek: hamarost!
▪ Korai madár: 2.000HUF
▪ Normál: 2.500HUF
▪ Helyszín: 3.000HUF
Kösz, ha jössz!
Available Tickets
Early Bird - 2000 FT
Pre-Sale - 2500 FT
Normal - 3000 FT
Buy Ticket
0